Ege Postası
Geri

MHP'li Aydın'dan Serdar Sandal'a tepki: 15 ay geçti hiç birini yerine getiremedi!

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a seçim vaatlerini yerine getirmediği için tepki gösterdi.
MHP'li Aydın'dan Serdar Sandal'a tepki: 15 ay geçti hiç birini yerine getiremedi!
Haberler / Yerel Politika
6 Temmuz 2020 Pazartesi 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Bayraklı Belediyesi meclis toplantısında grup başkanvekilleri Muhammet Şahin'in Sandal'a vaatlerini neden yerine getirmediğini ve ilçede yapılacak spor salonlarının gençler için çok faydalı olacağını söylediğini belirtti.

Ancak belediye başkanı Sandal'ın buna cevap vermediğini ve konuyu saptırdığını iddia eden Aydın, şunları kaydetti:

"Çıkardığınız afla uyuşturucu satıcılarını serbest bıraktınız' diye konuyu saptırıyor. Sayın Başkan önce affın ne ile ilgili olduğunu bilmeli. Bir kere uyuşturucu satıcıları bu aftan yararlanmamıştır. Ancak işine öyle geldiği için grup başkanvekilimize bunun üzerinden sesini yükseltip saldırıya geçiyor CHP’li meclis üyeleri ile birlikte. Biz bu panik havasını da iyi anlıyoruz. Seçimlerden 15 ay geçti ancak belediye başkanı seçim beyannamesinde verdiği vaatlerin hiç birini yerine getiremedi ve bunun ezikliği içerisinde."

Aydın, Sandal'ın Şahin'i hedef gösterdiğini ve Şahin'in dışarı attırılması için zabıtayı çağırdığını ifade ederek "Sizin demokrasi anlayışınız bu mudu? Hani demokrasi, hani çok seslilik. Doğruları dile getiren bir meclis üyesini zabıta ile meclis üyelerinin masaya vurması ile mi susturacaksınız'" ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası